Käytämme kattotöissä materiaalina peltituotteita, joilla on 15 vuoden takuu!

SADEVESIJÄRJESTELMÄT

Sadevesijärjestelmät pidentävät rakennuksen käyttöikää oikein toimiessaan, mutta antavat rakennukseen käytännöllisyyden lisäksi myös paljon ulkonäköä. Eri tavoin käyttämällä ja sovittamalla värejä täydennetään helposti julkisivun näköä. Mahdollisuudet talon ilmeen raikastamiseen ovat rajattomat!

Erilaiset kourut, syöksytorvet, putket ja räystäät pitävät rakennukset käyttökunnossa, kun sadevedet saadaan johdettua järjestelmällisesti pois rakennuksen tai sen perustusten välittömästä läheisyydestä. Sadevesijärjestelmien saneeraustarpeen voi todeta sillä, jos vesi valuu hallitsemattomasti räystäiden yli tai syöksyputket roiskivat veden pitkin seiniä tai rakennuksen perustuksiin. Liiallinen vesikuorma perustuksissa saattaa aiheuttaa routimisvaurioita ja muita vakavia rakenteellisia puutteita, jotka voivat johtaa muun muassa homeen esiintymiseen. Mikäli normaalit huoltotoimenpiteet eivät paranna sadevesijärjestelmien toimintaa, niiden uusiminen voi olla tarpeellista. Säännölliset kourujen putsaukset ovat kuitenkin tärkeä asia. Sinne kertyy
uskomaton määrä lehtiä, havunneulasia ja muuta roinaa. Pitkän aikaa muhittuaan ruostuttavat kourun puhki. Jos asuntosi lähellä on puita, suosittelemme tarkastamaan kourut sekä keväällä, että syksyllä.

yttämämme sadevesi järjestelmät ovat yhteistyö kumppanimme NESCO OY: n tekemiä tuotteita.

Joskus asiakkaamme haluavat vanhan aikaisia sadevesi järjestelmiä, kuten erikoiskokoisia kantikkaita syöksytorvia, niitä ammattitaitoiset peltiseppämme tekevät käsityönä verstaalla.

Sadevesijärjestelmät Kärkipelti Oy:stä toimitettuna ja asennettuna
Sadevesijärjestelmät Kärkipelti Oy:stä toimitettuna ja asennettuna